Dreammaps

BRENG JOUW LOCATIE TOT LEVEN

De pakketten

In 6 stappen naar je eigen interactieve plattegrond

  • Stap 1: Vul alle basisgegevens in.

Upload de plattegrond van je locatie of maak een selectie uit Google Maps.

 

  • Stap 2: Hoofdcategorieën

Bepaal de verschillende gebieden op de locatie. Bij een festival zijn dit bijvoorbeeld verschillende area’s, op een beurs verschillende branches, op een vakantiepark de verschillende voorzieningen enzovoort.

 

  • Stap 3: Items

Bepaal de onderdelen die binnen een gebied vallen, zoals de verkooppunten op een festival, de stands van alle makelaars op een consumentenbeurs of alle Type B huisjes op een vakantiepark. Bij deze stap kun je ook foto’s en video’s  toevoegen aan de items zodat deze écht tot leven komen. Tevens selecteer je de marker voor het item. Met de keuze uit 1000 markers is er altijd wel een passend icoon.

 

  • Stap 4: Plekken

Voeg het aantal plekken van een item toe. Een item op een vakantiepark zijn bijvoorbeeld de toiletgebouwen. Indien deze op 4 plekken op het vakantiepark zijn, maak je dit item dus 4 x aan om in stap 5 te positioneren.

 

  • Stap 5: Markers positioneren

Het leukste werk is om de markers te positioneren op de plaats van bestemming zodat de bezoeker snel zijn/haar weg kan vinden op de locatie en vooraf kan zien wat hij/zij kan verwachten.

 

  • Stap 6: Het resultaat

Controleer de plattegrond om snel overzicht te krijgen van de geplaatste items. Het totaal is overzichtelijk en snel. Door het toevoegen van tekst, foto’s en video’s geef je de bezoeker een optimale beleving.

Wil je ook jouw locatie tot leven brengen?

Neem contact met ons op. Dat kan met onderstaand formulier.
Bellen of mailen kan ook natuurlijk.

Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mail:
Opmerking:
 
Dreammaps

Dreammaps

+31 (0)88 396 33 42

info@dreammaps.nl
3w Media